Om og Nyt

Kontakt

 

Kunst behøver ingen årsag

 

- men en god portion nysgerrighed, troen på det, du gør og glæden ved at skabe.

 

Jeg er multikunstner med mange interessefelter. Tegning, maling, innovativ recycling af papirprodukter , der bliver forvandlet til håndlavet papir, smykker, æsker, tasker, lamper med mere.

 

Min verden er fuld af muligheder, som jeg gerne deler med andre.

 

 

NYHEDER

 

Jeg udstiller sommeren igennem hos Galleri Dyvig Art med et udsnit af min kunst. Der vil være åbent værksted, hvor nogle af de udstillende kunstnere kan ses arbejde med deres respektive kunstarter, der spænder vidt. Det er muligt at få en snak med kunstnerne, og vi besvarer gerne spørgsmål til såvel vores kunst som tilblivelsen heraf.

 

Udstillingen er meget varierende: Porcelæn og glas (fade, vaser, billeder pyntegenstande og smykker), akrylmalerier, akvareller, decoupagemalerier, raki keramik, pyntesten og stoneart m.v.

 

Efter en påske med mange besøgende holder vi en pause. Nye åbningstider er på vej og vil fremgå af min forside så snart de er fastlagt.

 

Dyvig Art er et besøg være. Galleriet er indrettet i en gammel stald af Tuti, der forstår at skabe atmosfære og et glad skabende miljø. Der er altid kaffe på kanden og tid til en snak. Så kig ind til os og oplev vores univers.